Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ελληνικό το όγδοο καλύτερο club του κόσμου!


«Η ζωή είναι ένα πάρτι», κραυγάζει ένας από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς τόπους για το lifestyle, το Askmen.com, και προτείνει τα δέκα καλύτερα club του κόσμου για να πιει κανέις το ποτό του και να ξεφαντώσει. Και μέσα σε αυτά, στην όγδοη θέση, συγκαταλέγεται το "δικό μας" Guzel.
Ιδού η λίστα για να προετοιμαστείτε για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις…





1. The Boom Boom Room (Νέα Υόρκη)
Στην κορυφή του νεόδμητου Standard Hotel, το εν λόγω club, που εγκαινιάστηκε το 2009, έγινε αυτομάτως το στέκι των γνωστότερων μοντέλων, σχεδιαστών και πάσης φύσεως celebrities.





2. LIV στο ξενοδοχείο Fontainebleau (Μαϊάμι)
Το μεγέθους 30.000 τετραγωνικών μέτρων LIV, στεγάζεται μέσα στο υπερπολυτελές Fontainebleau Hotel και συνδυάζει ένα υπερλούξ lounge χώρο με ένα dance club υψηλής ενέργειας. Φημίζεται για τις κρεμάλες των θαμώνων του και τα εξοργιστικά ποσά που ξοδεύονται εντός αυτού. 


3. Merah (Λονδίνο)
Εγκαινιάστηκα τον περασμένο Οκτώβριο και ήδη έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε ένα από τα πιο "καυτά" σημεία της αγγλικής πρωτεύουσας. Λειτουργεί για μέλη, αν και το κοινό μπορεί να εισέλθει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις έναντι σημαντικής αμοιβής. Λέγεται ότι προσελκύει τους ομορφότερους ανθρώπους της πόλης.

4. Playhouse (Λος Άντζελες) Με τόση πληθώρα club στην πόλη μια νέα είσοδος συνήθως περνάει στα ψιλά…όχι όμως όταν πρόκειται για Playhouse, το οποίο αμέσως αναδείχτηκε στο απόλυτο hotspot για celebrities. Το club προσφέρει πλήθος prive δωματίων, όπου οι επώνυμοι θαμώνες μπορούν να πιουν το ποτό τους εν ηρεμία. Ωστόσο παραμένει ανοιχτό μόνο τρεις μέρες την εβδομάδα: Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.
5. Collage (Στοκχόλμη)
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη είσοδο στα δρώμενα της βραδινής διασκέδασης της Στοκχόλμης την τελευταία δεκαετία. Στην καρδιά της πόλης, και στην κορυφή ενός εστιατορίου πέντε αστέρων, το club στεγάζει δύο ανεξάρτητες καμπίνες για DJ, οι οποίοι "παίζουν" μεταξύ τους, δημιουργώντας κύματα διαφορετικών συναισθημάτων στους πελάτες.

6. Razzmattazz (Βαρκελώνη)
Στην καρδία της πρωτεύουσας της Καταλανίας το εν λόγω club αποτελείται από πέντε διαφορετικές αίθουσες, με την κάθε μία να παίζει διαφορετικό είδος μουσικής.

7. Wall στο ξενοδοχείο W (Μαϊάμι)
Βρίσκεται στο South Beach και αποτελεί τη σύμπραξη μερικών εκ των πιο θρυλικών κατόχων club της περιοχής, οι οποίοι ορκίστηκαν να δημιουργήσουν το πιο "καυτό" dance club της περιοχής…και μάλλον το κατάφεραν. Δύσκολη πόρτα για όσους δεν είναι μέλη.
8. Guzel (Αθήνα)Εστιάζει στο σικ, τόσο από άποψη εσωτερικής αίσθησης, όσο και αναφορικά με το ποιοι μπαίνουν στο μαγαζί. Το αφιέρωμα ξεκαθαρίζει ότι για να κερδίσεις την είσοδο πρέπει να είσαι όμορφος/η. Μόνο τότε μπορεί κανείς να απολαύσει τα "επικά" hip-hop πάρτι τα βράδια της Κυριακής.

9. Juliet Supper Club (Νέα Υόρκη)
Άνοιξε μόλις των περασμένο Οκτώβριο με τη βοήθεια του σούπερ-σεφ Todd English και τους ιθύνοντες πίσω από τα δύο πιο επιτυχημένα club της πόλης κατά τις δύο τελευταίες δεκαετίας, το Lotus και το Greenhouse.

10. Rex Club (Παρίσι)
Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο dance club της Γαλλίας για τους DJs της techno και της electronica. Βρίσκεται ήδη στο εικοστό έτος λειτουργίας του και έχει αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο εντυπωσιακά lineup παγκοσμίως για το επόμενο δωδεκάμηνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου