Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Φιλανθρωπική εκδήλωση: Αρωγή 12+


Η μη κερδοσκοπική εταιρία ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΘΙΣΜΟΥ και με τον διακριτικό τίτλο ΑΡΩΓΗ 12+ διοργανώνει μια φιλανθρωπική εκδήλωση που προβάλλει το dance aerobic,την zumba,όπως και επιδείξη kick-boxing και οποιαδήποτε καινούργια τάση υπάρχε ι στον χώρο από τους πιο διακεκριμένους στην Ελλάδα,με σκοπό να ενισχύσει την καμπάνια της για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών.
Ένας κοινός στόχος με μήνυμα ναι στην ζωή, ναι στο χορό, ναι στον αθλητισμό γενικότερα και ένα μεγάλο ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ... Επί το πλείστον το ΑΡΩΓΗ 12+ είναι μια πρωτοβουλία γονέων ,συμβούλων ψυχικής υγείας κι ευαισθητοποιημένων ανθρώπων για προβλήματα εξαρτήσεων και εθισμού.
Σκοπός του ΑΡΩΓΗ 12+ είναι η ενημέρωση σε θέματα εθισμού και προσωπικοτήτων ενδεικτικά αναφέρονται το αλκοόλ και τα ναρκωτικά . Σεμινάρια αντιμετώπισης ως προς τον εθισμό .
Ενημέρωση στην οικογένεια στους φίλους από ομάδες αυτοβοήθειας. Η πολυμορφία του προβλήματος απαιτεί υπηρεσίες ψυχικής υγείας , κοινωνικής επανένταξης , πνευματικής ανάπτυξης και εμπειρία θεραπευτικών ομάδων .
Η αποκατάσταση βασίζεται σε ένα ήδη υπάρχον σύστημα υποστήριξης (οικογένεια, φίλοι και ομάδες αυτοβοήθειας) .
Στόχος του συλλόγου είναι να παρέχει αυτές τις υπηρεσίες . Συναντήσεις (ΔΩΡΕΑΝ ) κάθε Τετάρτη 20.30-22.00 στο ξενοδοχείο PARK (Ίωνος Δραγούμη81 - έναντι Υπουργείου)
Το κοινωνικό μας μήνυμα είναι ότι υπάρχουν λύσεις για το πρόβλημα του εθισμού και των εξαρτήσεων .
Mε τη συμμετοχή εκπαιδευτών - δασκάλων από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια και σχολές αεροβικής θα περάσουμε μαζί ένα Σαββατοκύριακο με Zumba , Dance aerobic και kick-boxing.

InfoΤο ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ θα διεξαχθεί το Σάββατο 19/11
Ώρες εκδήλωσης 17,00-21,00
ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΙΚΡΑΣ

 Αρωγή - Ανθέων 22, Νέο Ρύσιο, Τ.Κ 57 001 (Τ.Θ. 900), Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου